CV

29Mit navn er Tina Askebjerg Madsen

Jeg er i 2014 blevet uddannet sadelmager og saddlefitter i England under Society of Masters Saddlers. Under hele forløbet har jeg været i lære ved gardehusarregimentets hesteskadron i Slagelse, under Master Saddler Jan Guldborg. Alle eksamener er taget og bestået i England.

I de 4 år uddannelsen tager, har jeg været med til at servicere staldens 75 heste. Dette er alt fra Galla uniformer/læderarbejde til omstopning og tilpasning af sadler. Udover dette har jeg været til diverse kurser i hestens anatomi og adfærd.

18Under min uddannelse i 2013 var jeg med i en stor sadelmagerkonkurrence i Sadlers Hall i London, hvor jeg som lærling modtog en 1. plads for min kombinerede sadel og Les Coker Millennium Trophy (vandre pokal) som symbol på bedste håndværk af lærling ved konkurrencen. For mit svendestykke modtog jeg i januar 2014 en 3. plads. Dette var en kombineret sadel.

Inden jeg kom i lære som sadelmager var jeg værnepligtig og efterfølgende konstabel ved hesteeskadronen. Jeg har redet siden jeg kunne gå og har derfor et godt kendskab til heste.

 

Jeg er uddannet indenfor håndlavede Martingals, Gjorde, Grimer, Trenser, Kandar, Seletøj, Sadler og selvfølgelig sadeltilpasning.